Al meer dan 20 jaar ervaring en expertise in tegelwerken

PLM Concepts, dat is al meer dan 20 jaar ervaring en expertise in tegelwerken. U kunt bij ons terecht voor de realisatie van al uw projecten: nieuwbouw, renovatie, binnen en buiten, vloer en wand. PLM Concepts biedt een totaaloplossing, volledig op maat van u en uw project. Daarbij gaat kwaliteit steeds gepaard met uitzonderlijke condities en uitstekende service.

Onze gepassioneerde, bekwame vakmensen zorgen voor een feilloze plaatsing van uw tegelwerk, met oog voor detail en een perfecte afwerking. Ook al het voorbereidend werk en de afbraakwerken nemen wij graag voor onze rekening. In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van vooraanstaande tegelleveranciers waaruit u een keuze kunt maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Neem PLM Concepts in de arm om deskundig uw badkamer te betegelen in Antwerpen of omstreken. U kan ons bereiken op ons telefoonnummer of via het mailformulier, op elk moment van de dag. Vertrouw op ons vakmanschap, geniet van onze scherpe prijzen. Wij zorgen steeds voor een snelle offerte na bezichtiging van de ruimte.

vraag uw offerte